Назад
Тури з Полтави Україна

“Львів на максимум”

Авторський триденний тур вихідного дня до Львова (у вартість туру включено 6 авторських екскурсій).

Дата туру: 21 – 25 березня 2024 року. Потяг + трамвай у Львові. Можлива посадка до потяга на залізничних станціях: Полтава Південна, Полтава Київська, Яреськи, Гоголеве, Миргород, Ромодан, Лубни, Кременчук, Глобине, Веселий Поділ, Хорол, Гребінка, Бориспіль, Дарниця, Київ.

Екскурсія по Львову на вихідні (вікенд) – це цікава мандрівка в одне з найромантичніших міст Європи. Львів відомий неймовірною архітектурою та пам’ятками. Тут панує атмосфера чогось таємничого, невідомого, але водночас прекрасного. Не вагайтесь і відчуйте ніжний аромат романтики Львова, смак львівської кави, пива, наливок, шоколаду та інших унікальних смаколиків. Так, саме унікальних, бо такі є «тілько ві Львові»!

0 день. 21.03 (четвер)

Збір частини групи на Південному вокзалі Полтави о 16:30. Виїзд потягом (плацкарт або купе – на вибір) з Південного вокзалу (о 16:52) або з Київського вокзалу (часовий проміжок 17:14 – 17:24). Нічний переїзд потягом до Львова.

1 день. 22.03 (п’ятниця)

Прибуття потягом до Львова вранці о 06:50. Переїзд трамваєм до готелю (центр старого міста). Залишаємо речі на зберігання (до часу заселення) і вперед – Львів чекає на Вас!

Час на сніданок (самостійно, з рекомендаціями).

Екскурсія «Легенди старого Львова»

Відвідаємо оглядову площадку з гарним видом на місто, пройдемо до місця, де починалась історія Львова, побачимо площу Старий Ринок та княжі храми: Миколая, Івана Хрестителя, Онуфрія та Параскеви, збудовані ще у 13 столітті. Далі прогуляємось старими кварталами середньовічного Львова, відвідаємо Успенську, Вірменську та Преображенську церкви, а також Італійський дворик.

Поселення в номери готелю, вільний час на обід (самостійно, з рекомендаціями).

Екскурсія «Кавово-чоколядний Львів»

Львів і кава – це нероздільні поняття. Під час екскурсії почуємо про кавові та кулінарні традиції у місті, а також звернемо увагу на найколоритніші кнайпи, де переплелись історії та легенди. Довідаємось, де у Львові копають каву і в якій кавʼярні живе привид красуні-дівчини, почуємо, де за чашкою кави Бальзак писав свої твори, та у якій кав’ярні можна було зустріти Івана Франка. В програмі також буде майстерня шоколаду та фірмовий магазин кавової фабрики «Галка».

Вільний час у центрі Львова. Ночівля в готелі.

2 день. 23.03 (субота)

Час на сніданок (самостійно, з рекомендаціями).

Екскурсія «Личаківське передмістя»

У цей день ми вийдемо за межі середньовічної частини міста, щоб відкрити для себе чарівний світ Личаківського передмістя. Пройдемо до одного з найкрасивіших храмів у Львові – до храму святого Андрія, прогуляємось колишньою ремісничою вулицею, де збереглося кілька старих палаців та відвідаємо знамените Личаківське кладовище, яке зберегло безліч цікавих історій і таємниць.

Час на обід (самостійно, з рекомендаціями).

Екскурсія «Хмільний тур Львовом»

Львів здавна вважався древньою столицею пивоваріння. Тому нічого дивного немає у тому, що до сьогоднішнього дня тут збереглася найстаріша пивоварня в Україні та є багато невеличких крафтових пивоварень. Під час екскурсії почуєте розповідь про історію пивоваріння у Львові. Крім того, в програмі будуть найпопулярніші пивні заклади міста та Львіварня – музей пивоваріння.

Вільний час у центрі Львова. Ночівля.

3 день. 24.03 (неділя)

Час на сніданок (самостійно, з рекомендаціями).

Екскурсія «Австрійський Львів»

Про Львів кажуть, що це – маленький Париж, маленький Лондон, чи Відень. А ми спробуємо переконатись у тому, що в цьому місті є свій особливий неповторний шарм, що зберігся з минулих епох. Почуємо історію створення Львівської опери, прогуляємось до колишнього казино, побачимо будинок австрійського парламенту, палац Потоцьких, відвідаємо собор святого Юра та відчуємо колорит австрійського міста.

Час на обід (самостійно, з рекомендаціями).

Екскурсія 3 в 1 «Підземелля Львова»

Під час екскурсії відкриємо для себе заворожуючий підземний світ міста, адже підземеллями пронизаний весь середньовічний Львів. Побачимо найстаріші підземелля, збережені з 13 століття, завітаємо до стародавньої аптеки Львова, де крім підземель буде можливість побачити алхімічну лабораторію та винний зал. Насолодимось красою макетів старого Львова, які чекатимуть на нас в підземеллях гарнізонного храму.

Час на самостійну вечерю та шопінг. Переїзд трамваєм на вокзал, посадка до потяга, дорога додому.

Прибуття до Полтави 25.03.2024 вранці.

Вартість туру до Львова з Полтави

Якщо плацкарт – 3300 грн.; якщо купе – 3700 грн. Дітям 6-13 років знижка 200 грн.

У вартості туру:

  • проїзд залізничним і міським транспортом по маршруту туру;
  • проживання в готелі – 2 доби (центральна частина міста, усі зручності в номері);
  • щоденні авторські екскурсії з ліцензованим гідом;
  • супровід керівником групи.

За додаткову плату (за бажанням): харчування (багато різних варіантів), дегустації, вхідні квитки на екскурсійні об’єкти, сувеніри тощо.

Поділитись: viber facebook /telegram