Назад
Тури з Полтави Україна

Львів та Закарпаття на День Святого Валентина

Груповий тур (потяг + автобус). Тривалість туру: 12.02 – 16.02.2024р. (3 дні).

Коротка програма туру: Львів – Чинадійово – Ужгород – Невицьке – Барвінок – Середнє –  с. Карпати (парк та палац Шенборнів).

ПРОГРАМА ТУРУ

0 день. 12.02 (понеділок)

Збір частини групи на Південному вокзалі Полтави. Виїзд потягом (плацкарт або купе, Південний чи Київський вокзал – на вибір). Також можлива посадка до потяга на наступних станціях: Кременчук, Глобине, Веселий Поділ, Хорол, Гоголеве, Миргород, Ромодан, Лубни, Гребінка, Бориспіль, Київ.

Нічний переїзд потягом до Львова.

1 день. 13.02 (вівторок)

Ранкове прибуття потягом на вокзал Львова. Пересадка до автобуса.

Автобусно-пішохідна екскурсія «Чарівний Львів і легенди про кохання». Львів – одне з найчарівніших міст в Україні у різні пори року, а цікава екскурсія розкриє всю його красу та чарівність. Вільний час у центрі міста (площа Ринок). Обід (самостійно).

Переїзд автобусом на Закарпаття.

Відвідання замку кохання – Сент-Міклош. Чи доводилося колись Вам блукати справжнім середньовічним замком у вечірніх сутінках, проходити крізь стіни, де багато століть тому чатували шпигуни, щоб вивідати господарські таємниці? Під час нашої незвичайної екскурсії Вам надається унікальна можливість пройтися по середньовічному замку Святого Миколая, в ході якої господар фортеці розповість про легендарне трагічне кохання, про війну та загадкові події, які зберігають стіни замку. Нас чекає замок Сент-Міклош при світлі смолоскипів, мерехтливе полум’я яких вихоплює з мороку століть таємниці і загадки його знаменитих власників, романтичні історії відважних лицарів і звабливих красунь.

Переїзд до Ужгорода. Поселення в готель. Вільний час на романтику вечірнього середньовічного міста. Ночівля.

2 день. 14.02 (середа)

Вітаємо усіх закоханих з днем Святого Валентина! Сніданок. Виїзд на романтичні екскурсії.

Відвідання Невицького замку – одної з найстаріших споруд Закарпаття, що має міжнародне значення. Будівля унікальна в усій Україні за своєю еліптичною конструкцією та нагадує ірландські замки. Навколишня природа Закарпаття посилює ефект від побаченої фортеці. Тут сплелися краса природи та холодна неприступна кам’яниця. Не зважаючи на те, що більша частина споруди зруйнована, до неї тягнуться кожного року тисячі туристів з усієї Європи. В чому секрет, спитаєте ви?! А ось там, на місці, і дізнаємося.

Час на обід (кафе). Переїзд на винзавод Леанка – екскурсія та дегустація натуральних вин. Винні підвали у селищі Середнє вважаються найдавнішим центром виноробства у всьому Закарпатті та навіть у Європі. У Середньовіччі середнянські вина постачалися до королівських дворів. Більше того, ЮНЕСКО включило це місце до десятки кращих винних підвалів Європи.

Відвідання термального комплексу «Золота гора». Розташований в мальовничому місці, комплекс має окрім унікальних лікувальних вод чудову паркову зону і власний міні-зоопарк.

Повернення до готелю. Вільний час на для романтичної вечері та прогулянки містом. Ночівля.

3 день. 15.02 (четвер)

Сніданок. Екскурсія-прогулянка історичним центром Ужгорода. Ужгород – місто мультикультур, ароматної кави, старовинної архітектури та дивовижних міні-пам’ятничків. Це місто натхнення, любові, радості, щирості, відчуттів і толерантності. Місто, яке закохує – саме так кажуть про давній тисячолітній Унгвар і туристи, і самі його жителі. Таких, як Ужгород, не існує. Його унікальність в інтернаціональності, його єдність – в особливих ідеях, поглядах і прагненнях людей, його багатогранність – в різноманітті стилів, конфесій, смаків, ароматів, його шарм – в кожній старовинній вуличці. Ужгород – місто, відкрите для кожного: в цьому його головна родзинка. Можна годинами розповідати про Ужгород, але найкраще, без сумніву, власними очима побачити всі його дивовижні туристичні принади.

Виселення з готелю, переїзд до урочища Берегвар, яке зустрічає гостей дивовижною тишею, лише вітер шумить у верхівках дерев і зграйки птахів щебечуть у височині. Від такого незвичайного відчуття навіть серце починає прискорено битися. І в пишноті пейзажів, серед незвичайної природи розташувалося заміське представництво графів Шенборнів. Зараз це однойменний замок, в якому влаштувався лікувальний санаторій «Карпати». А й справді, навіть сама природа навколо лікує і допомагає привести до ладу почуття і думки. Краса і незвичайна історія замку завжди вабили до нього туристів. Дивовижним в цьому палаці є те, що він побудований в данину моді того часу. Тобто проектувався він в тісному зв’язку з астрономічним роком. Кількість вікон дорівнює кількості днів у році, кількість кімнат відповідає кількості тижнів. З іншими астрономічними цифрами в році збігалися виходи з замку і чудові вигадливі башточки. Неймовірно цікавою і піднесеною під час екскурсії здається гостям прогулянка по красивому ландшафтному парку навколо замку. А ще, побувавши в замку, ви обов’язково почуєте місцеві легенди та перекази. За однією з них, в парку розташоване джерело краси і молодості. Якщо вмитися цією водою, то потім довгий час будеш залишатися молодим. Насправді, частка правди в цьому є, адже недалеко від цього джерела є джерело лікувальної мінеральної води. Ну, і яке відвідування замку обійдеться без таємничої палацової легенди? Навіть цей, здавалося б, казковий замок, вкритий легким нальотом романтики та містики.

Переїзд гірськими перевалами до Львова. По дорозі за бажанням обід (кафе-бістро, самостійно).

Вечірнє відправлення з залізничного вокзалу Львова потягом додому.

Закарпаття і романтичний Львів: вартість туру з Полтави

Якщо плацкарт – 4300 грн.; якщо купе – 4800 грн. Дітям 6-13 років знижка 200 грн.

У вартість туру входить:

  • транспортне обслуговування по всьому маршруту (потяг + автобус);
  • проживання в номерах готелю зі зручностями;
  • харчування по програмі (2 сніданки);
  • вказані оглядові екскурсії та послуги гідів;
  • супровід групи керівником.

За додаткову плату (за бажанням):

  • додаткове харчування;
  • вхідні квитки на зазначені локації;
  • дегустації та термальні комплекси;
  • особисті витрати, сувеніри тощо.
Поділитись: viber facebook /telegram