Назад
Тури з Полтави Україна

Магія Буковини та долина тюльпанів

 Запрошуємо в дивовижний весняний тур на Буковину з інстаграмними, легендарними, цікавими локаціями. Ви прогуляєтесь по «Українскому Парижу», побачите тюльпанову долину, яка щороку в цей час розквітає поблизу Чернівців. Буковина надзвичайно мальовнича і багата на історичні та архітектурні пам’ятки. Прикрасьте свою весну неймовірним квітковою мандрівкою, відкрийте для себе таємничі та незвідані куточки цього краю.

Тривалість туру: 26.04 – 30.04.2024р. Груповий тур виїздом з Полтави (потяг + автобус). Приєднуйтесь до нас: Кременчук, Глобине, Веселий Поділ, Хорол, Гоголеве, Миргород, Ромодан, Лубни, Гребінка, Бориспіль, Київ.

ПРОГРАМА ТУРУ

0 день. 26.04 (п’ятниця)

Збір частини групи на Південному вокзалі м. Полтави. На наступних станціях посадка туристів самостійна. Нічний переїзд з Полтави до Чернівців потягом.

1 день. 27.04 (субота)

Прибуття в Чернівці. Пересаджуємось в автобус. Сьогодні на нас чекає багато цікавого та прекрасного.

ЛУЖАНИ

Старовинна Вознесенська церква в Лужанах проста та аскетична на перший погляд, така собі сіренька миша. Проте, не все те золото, що блищить. Мурована святиня є унікальним взірцем храму хатнього типу, найстаріша на Буковині. Варто тільки побачити її стародавні фрески, відчути подих старовини, осягнути її легенди та таємниці. Все це нам розповість місцевий монах. Він же екскурсовод за сумісництвом.

Відвідання садиби XIX ст. та чудового дендропарку з цінними екзотичними деревами з різних куточків світу.

РЕВАКІВЦІ

Комплекс відпочинку «Буковинська Троя». Якщо Ви хочете помандрувати у часі і опинитися в місці, яке одночасно об’єднує видовищність, історичну цінність і спортивний адреналін, тоді ми прибули за адресою. На базі діє ціла маленька країна: кінно-спортивний клуб, ресторан, міні-зоопарк, страусина ферма, відкритий акваріум. Бажаючим пропонуємо покататись на конях верхи під наглядом інструктора.

Обід (самостійно, за бажанням).

МАМАЇВЦІ

«Долина тюльпанів» – це квітковий рай, який випромінює всі кольори і відтінки весни: від білого і помаранчевого до насичено бордового. «Маленьку Голандію» треба бачити на власні очі. Запевняємо, один раз приїхавши сюди, Ви будете повертатись кожного року!

Переїзд в Чернівці, поселення в готель в центрі міста. Вільний час. Пропонуємо відвідати атмосферні заклади Чернівців: Панська Гуральня, кафе-музей «Grand Сafe Czernowitz», Freedom Bar, DOZA або обрати будь-яке затишне кафе для вечері. Ночівля.

2 день. 28.04 (неділя)

Сніданок. Автобусно-пішохідна екскурсія «Стежинами Буковини».

МИХАЙЛІВКА

Буковинська сироварня “Добрі Газди” у Михайлівці виготовляє сирну продукцію за трьома основними рецептами: італійська качотта, голландська гауда і австрійський бергкезе. Кожному виду дали свою, буковинську назву та запрошують до себе туристів-гурманів, адже для охочих на сироварні проводять цікаві екскурсії. У спеціально облаштованій дегустаційній залі пропонують продегустувати сири класичні, а також  з домішками соняшнику, пажитнику, горішків, базиліку та ін.

Апітерапевтичний оздоровчий комплекс «Мивіра», де пропонують відпочити та підлікуватись, поспавши на бджолиних вуликах. Окрім незвичайної процедури (сон на вуликах, за бажанням), на нас чекає цікава екскурсія та частування чаєм на травах і печивом із медом.

Обід (факультативно, за бажанням).

ДИМКА

Відвідання літературно-меморіального музею Ольги Кобилянської. Тут до сьогоднішніх днів збереглися дерева, посаджені руками письменниці, написані нею листи, а в меморіальній кімнаті  збережено її побут та  особисті речі.

СТАРИЙ ВОВЧИНЕЦЬ

Старий Вовчинець славиться передусім своїм краєзнавчим музеєм, якій не безпідставно може вважатися одним з найкращих сільських музеїв не лише Буковини, а й України в цілому. Особливою гордістю музею є велика колекція писанок (понад 3 тисячі), виготовлених місцевими умільцями. Також привертають увагу ткані ужиткові речі, вироби гончарів, бондарів, різб’ярів, вишивальниць, художників.

Повернення в Чернівці. Запрошуємо Вас в приміщення Вірменської церкви, яка є в переліку шедеврально красивих об’єктів міста, на чарівний концерт класичної органної музики. У приміщенні храму надзвичайна акустика. Ви почуєте величне звучання органу й вас наповнять відчуття радості й легкості, настільки вона різноманітна за своїм тембром та діапазоном звучання.

Вільний час. Самостійне повернення в готель. Ночівля.

3 день. 29.04 (понеділок)

Сніданок. Екскурсія «Українським Парижем». Пройдемось затишними вулицями аристократичного міста та відвідаємо:

  • Чернівецький університет – резиденцію митрополитів Буковини і Далмації та архітектурну перлину, розкішну, вишукану, витончену прикрасу Чернівців.
  • Ботанічний сад – один з найстаріших в України. Помилуємось справжнім музеєм живих рослин з різних еколого-географічних зон світу, який пишається фініковими пальмами, кактусами, тюльпановими деревами, нарцисами, ірисами та хризантемами, а також різномаїттям магнолій.

Повернення в готель та виселення з номерів. Переїзд на вокзал. Виїзд в Полтаву.

Вартість туру на Буковину з Полтави

Якщо плацкарт – 3900 грн.; якщо купе – 4500 грн. Дітям до 13 років знижка 200грн.

У вартість туру входить:

  • проїзд потягом Полтава – Чернівці – Полтава;
  • автобусний трансфер по програмі;
  • проживання 2 ночі в номерах зі зручностями;
  • 2 сніданки;
  • оглядові екскурсії по програмі з професійним екскурсоводом;
  • супровід групи.

За додаткову плату:

  • вхідні квитки на екскурсійні об’єкти;
  • дегустації (по програмі: дорослі – 700 грн., діти – 500 грн.);
  • харчування та особисті витрати.
Поділитись: viber facebook /telegram