Назад
Тури з Полтави Україна

Полтавщина “по-карпатськи”

Хочете відчути себе підкорювачем гірських вершин? бажаєте навчитися кататись на лижах або спробувати свої сили у сноубордингу? А потім порелаксувати в карпатських чанах? І все це не покидаючи меж Полтавської області? Ваше бажання легко здійснити. Турагентство Полтави “Фортуна-тур” запрошує в чудовий одноденний тур Полтавщиною.

Дати туру: 04.02 та 17.02.2024р. Виїзд з Полтави о 9:30.

«Сорочин Яр» — новий, обладнаний сучасною технікою гірськолижний комплекс знаходиться зовсім поряд з Полтавою. Незважаючи на те, новачок Ви в цій справі чи досвідченний майстер, тут є чим зайнятись. На Вас чекають не тільки схили для лижників, а й тюбінг-парк та сноуборд-парк. Все спорядження Ви знайдете на місці. Новітнє технічне обладнання дозволяє створити сніговий покрив навіть тоді, коли ніде поряд снігу ще немає або вже немає. Незабутній зимовий відпочинок доповнить затишна атмосфера кафе «Кант», гриль зони і  піцерії, розташованих в серці  гірськолижного комплексу. За келихом гарячого глінтвейну Ви можете милуватися прекрасним краєвидом засніжених схилів.

Хутір Проні. Якщо хочете відчути атмосферу творів Миколи Гоголя, завітайте до хутора Проні поблизу Диканьки – невеликого історико-культурного комплексу на Полтавщині. Тут є кілька справжніх старовинних будинків, кузня та невелике господарство. Власники намагаються відтворити українське поселення 18–19 століть. Головною окрасою хутора є ставок, той самий, який за легендою, описаний у Гоголівській повісті «Травнева ніч, або Утоплена».

Обід в кафе «Шинок». Скуштуємо традиційний полтавський борщ з галушками.

Запрошуємо Вас в незабутню подорож, в оазис спокою та розкоші – чан “Мисливський” у Диканьці. Це ідеальне місце для відпочинку та відновлення сил. Тут Ви зможете насолодитися релаксовим відпочинком, зняти стрес та насититися енергією на довгий час. На Вас чекає:

  • традиційний карпатький чан;
  • лазня;
  • чан-джакузі;
  • чан-купіль з холодною водою.

Виїзд в Полтаву о 18:30.

Відпочинок в Полтавській області: вартість туру

750 грн. – дорослі, 700 грн. – діти до 13 років.

У вартість входить:

  • проїзд по маршруту комфортабельним транспортом;
  • купання в чанах (3 години);
  • супровід групи.

У вартість НЕ входить:

  • прокат спорядження та підйомники в Сорочиному Яру;
  • обід в кафе “Шинок”.
Поділитись: viber facebook /telegram