Назад
Тури з Полтави Україна

Різдвяні екскурсії до Києва з Полтави

Створіть казку для себе і своїх дітей, подаруйте собі та рідним відчуття дива в очікуванні Нового року! Їдемо дивитись на казку разом!

Коли їдемо: 09.12, 10.12 та 17.12.2023р.

Що відвідаємо:

  • “Фабрика мрій” в зимовій країні на ВДНГ.
  • Різдвяний ярмарок на Контрактовій площі.
  • Музей фотоілюзій.
  • Океанаріум “Морська казка”.

ПРОГРАМА ТУРУ

5.00 – виїзд з м. Полтави (збір по зупинкам міста).

“Різдвяна фабрика мрій” (ВДНГ)

Проєкт Клавдієвської фабрики ялинкових прикрас, що являє собою справжнє казкове місто. Проте, це не проста фабрика з виробництва ялинкових прикрас, а чарівна. Це місце, де ельфи вчать дітей здійснювати власні мрії. За легендою, на виробництві працюють ельфи, які виконують бажання із дитячих новорічних листів. В одній із кімнат розмістили кабінет ельфа-чарівника, у інших приміщеннях фабрики – роздувач вогню, ванни для сріблення ялинкових прикрас, майстерня з розпису та фарбування іграшок. У фойє відвідувачі зможуть купити ялинкові іграшки та скуштувати каву з десертами. Вам вдасться створити власну кульку із заповітним розписом-мрією і забрати її додому. А ще в казковому місті ельфів працюватиме Різдвяна Пошта, де можна буде відправити подарунки, частинку мрії та побажання своїм близьким.

Вартість відвідування фабрики + подарунок (майстер-клас): 330 грн.

Святковий ярмарок на Контрактовій площі

Це осяяні яскравими гірляндами різдвяні будиночки з безліччю сувенірних виробів і смаколиків та прогулянкова ковзанка з альтанкою для відпочинку. На додачу до цього тут на киян і гостей столиці чекає вишукана Резиденція Святого Миколая і веселі атракціони. Головне, кожен знайде тут те, що необхідно для створення святкового настрою.

Музей фотоілюзій

Відвідання музею (за бажанням) захопить як дітей, так і дорослих. Якщо в інших музеях зйомка часто заборонена, то тут фотографувати просто необхідно. Діапазон пригод пропонується найширший: побувати в пащі акули, стати свідком виверження вулкана, потрапити під дощ зі стодоларових купюр, залізти на Монумент Незалежності на Майдані. І це далеко не все, що чекає на вас у Музеї фотоілюзій.

Вартість відвідування музею: 180 грн. Діти до 5 років – безкоштовно.

Океанаріум “Морська казка”

На вході Вас зустріне досвідчений матрос, щоб супроводити на борт піратського корабля, який затонув. У Вас буде можливість пройти унікальним підводним тунелем, побачивши таємничих мешканців морських глибин: від черепах і скатів до найнебезпечніших водних хижаків – акул і піраній. Загадайте бажання біля басейну із золотими рибками, погладьте дитинчат крокодила та зловіть за хвіст великого японського краба.

Вартість входу в океанаріум: 300грн. – дорослі, 250 грн. – діти. Іменинникам знижка 20%.

18.00 – зворотній виїзд до Полтави.

Вартість туру до Києва з Полтави

970 грн. – дорослі; 930 грн. – діти до 13 років.

У вартість входить: 

  • проїзд;
  • страховка;
  • супровід представником туристичної агенції.

У вартість не входить: 

  • екскурсія на фабриці мрій;
  • океанаріум;
  • музей фотоілюзій;
  • інші особисті витрати.
Поділитись: viber facebook /telegram