Назад
Тури з Полтави Україна

“Термальне Закарпаття”: екскурсійний тур з Полтави на 8 Березня

Весна символізує початок і оновлення всього живого. Як природа прокидається від довгого відпочинку, так і жіночий організм прагне відновити втрачені сили. І яким би дискусійним (святкувати чи ні) не було б свято 8 Березня, цей день залишається чудовою можливістю зробити щось приємне для рідних, коханих чи просто небайдужих Вам жінок, або ж самій собі найкращій.

Тур на Закарпаття 8 Березня – нестандартний подарунок. Адже презентувавши емоції, релакс, драйв і пригоди, Ви відходите від звичної ранкової кави в ліжко, традиційних квітково-парфумних композицій чи цукерок. До того ж, тур на свято – це прекрасна можливість вкотре провести романтичні вихідні з коханою чи допомогти змінити обстановку сестрі, матусі, бабусі.

Враження – це ж найкращий подарунок. Тож даруйте свята, що не припадають пилом на полиці!

Тривалість туру:  3 дні (7-11 березня 2024 року). Потяг + автобус.

ПРОГРАМА ТУРУ

0 день. 7 березня (четвер)

Збір частини групи на Південному вокзалі Полтави о 16:30. Виїзд потягом (плацкарт або купе – на вибір): з Південного вокзалу – о 16:52, з Київського вокзалу – в часовому проміжку 17:14-17:24.

Також можлива посадка до потяга на наступних станціях/вокзалах: Кременчук, Глобине, Веселий Поділ, Хорол, Гоголеве, Миргород, Ромодан, Лубни, Гребінка, Бориспіль, Київ. Нічний переїзд потягом до Львова.

1 день. 8 березня (п’ятниця)

Зі святом, любі жінки! Ранкове прибуття потягом на вокзал Львова (06:50). Пересадка до автобуса. Переїзд автобусом на Закарпаття.

Приїзд до Чинадійового. Жіноче свято потрібно починати із найромантичнішого місця Закарпаття. Унікальна екскурсія у замку кохання – Сент-Міклош, з автентичним інтер’єром, потаємним ходом і спальнею мужньої Ілони Зріні. Тільки тут можна дізнатися про її неймовірну мужність і жіночність одночасно. А продовження інтригуючої історії – у замку.

Переїзд у Мукачеве. Обід у бістро аквапарку (самостійно).

Відвідання критого аквапарку «Карпатія» (2 години). Розважальний аква-комплекс, який поєднує в собі веселі розваги для всієї сім’ї. Окрім звичайних басейнів та крутезних гірок тут є місце для відновлення в термальних басейнах, або ж для релаксу в джакузі з бішофітом. Spa-зона, що включає сауну, соляну кімнату, інфрачервону сауну, лазню, кафе-бістро, Lounge-зону, велику кількість лежаків.

Переїзд у Берегове, поселення у готелі неподалік від термальних басейнів. Вечеря.

Відвідання термального комплексу «Жайворонок» (3 години, за бажанням). Термальний комплекс «Жайворонок» – це унікальне місце на Закарпатті, де можна не тільки круто провести час в джакузі, а й оздоровитись у відкритих і критих басейнах. Саме тут знаходиться єдиний в Україні критий термальний басейн.

Вільний час, ночівля.

2 день. 9 березня (субота)

Сніданок. Подорож у Виноградів, Ботар, Бене. Відвідаємо:

  • найбільшу на Закарпатті буйволину ферму. Екскурсія по території ферми із дегустацією різноманітної смачної продукції;
  • єдиний в Україні музей леквару. Десятки різновидів варення з усього світу, дегустація леквару, соків, сиропів;
  • еко-дегустація м’яса автентичної породи корови «угорська сіра» та м’ясної продукції з угорської породи свиней «мангалиця»;
  • дегустація натуральних закарпатських вин світового рівня (село Бене – виноробна столиця Закарпаття).

Повернення у готель. Відвідання термального комплексу «Жайворонок» (за бажанням).

Вечеря. Вільний час, ночівля.

3 день. 10 березня (неділя)

Сніданок. Виселення з готелю.

Подорож у Косино. Відвідання суперсучасного відпочинкового комплексу “Термальні води Косино” (3 години). Гордістю комплексу є найбільші в Україні фонтани-джакузі з “кавою”, “вином”, “пивом”, “паленкою” та фонтан-ілюзія “Золотий кран здоров’я”.

Переїзд до околиці Мукачеве. Відвідання дендропарку «Березинка» – унікальна можливість для незабутньої фотосесії поміж рідкісних першоцвітів – крокусів (шафранів Гейфеля). Величезний килим із тендітних шафранів на тлі різноманітних дерев, зібраних з усього світу, потопає в зелені і під дією променів сонця розкривається у всій своїй красі. Обід в кафе (самостійно).

Переїзд до Львова на залізничний вокзал. Вільний час повечеряти (самостійно). Виїзд потягом додому о 20:10.

Ціна туру до Закарпаття з Полтави на 8 Березня

Якщо плацкарт – 4550 грн., якщо купе – 4950 грн. Дітям 6-13 років знижка 200 грн.

У вартість туру входить:

  • транспортне обслуговування по всьому маршруту (потяг + автобус);
  • проживання в номерах готелю зі зручностями (можливе підселення) – 2 доби;
  • харчування по програмі (2 сніданки та 2 вечері);
  • оглядові екскурсії та послуги гідів;
  • супровід групи керівником.

За додаткову плату (за бажанням):

  • додаткове харчування;
  • вхідні квитки на зазначені локації;
  • дегустації та термальні комплекси + аквапарк;
  • особисті витрати, сувеніри тощо.
Поділитись: viber facebook /telegram